2014. április 10., csütörtök

4.A három barátnő..

Helló:)  Mint láttok a blogot mostantól ketten vezetjük:) Az új emailra ( helpinboldogsaghun@gmail.com ) kaptunk egy történetet:) 

Szia Niki! Nagyon kedves,hogy nyitottál egy olyan blogot,ahol másoknak segítetek. A bajom csak annyi,hogy hárman voltunk legjobb barátnők. Aztán egyik nap az egyikünk úgy gondolta,hogy leszar minket.(bocsánat a kifejezésért) Egy hónapig veszekedett velünk,hogy mér nem szólunk hozzá,meg minden,amikor ő meg sem akart minket hallgatni.A szemébe mondtuk,hogy mégis mit képzel magáról,hogy minket okol azért,mert ő megsértődött ránk.Állítása szerint ő volt az,aki nem érti mi miért nem szólunk hozzá.Egy nap,odajött hozzánk,hogy így sajnálja,meg úgy sajnálja amit csinált,meg minden és mivel már ovi óta ismerjük egymást,megbocsátottunk neki.Mindent elmondtunk egymásnak,mint régen.Eltelt kb. egy hónap és egy délután azzal hívtak fel az osztálybók,hogy milyen egy kis áruló k*rvák vagyunk,hogy másokat kibeszélünk a hátuk mögött és,hogy mindennek elmondjuk őket.És mint kiderült,az a bizonyos személy(nem írok neveket),mondta ezt el nekik.Minden nap a suliba félve mentünk be,mert attól féltünk,hogy megvernek.Aztán egy nap kiderült,hogy nem is mi mondtuk el őket mindennek,hanem az a bizonyos személy mondta el őket ugye annak,amiket úgy állított be,hogy mi mondtuk,amit ő.Aztán sírva jött oda hozzánk,hogy bocsássunk meg neki,mert ő nem így gondolta,nem ő mondta nekik ezeket.Mi nem tudjuk,hogy mit csináljunk,mert tudjuk ez milyen érzés,de megérdemelte.Viszont nem szeretjük,ha valaki szomorú,így tanácstalanok vagyunk.Szerinted mit csináljunk?Megbocsássunk vagy hagyjuk szenvedni?Kérlek segíts!Bocsi,ha kicsit hosszúra sikeredett.  


Szia!:) Köszönöm szépen. Oh.. A hármas barátnőség nekem is volt ilyenem. Az egésznek nagyon rossz vége lett. Ha kibeszél titeket a hátatok mögött. Ha egyszerűen úgy viselkedik veletek ahogyan nem kéne akkor igen is hagyjátok békén. Köszönő viszony és ennyi. Nem kell hogy tönkremenjen mindenki miatta. Ha ilyen akkor konkrétan ne foglalkozzatok vele. Nem érdemli meg.
Bizalmatlanság lenne úgy is az egészből. Végül nem tudnátok egymással semmit megbeszélni.
Ráadásul a saját mocskát rátok keni. Ez még inkább alávaló dolog. Tudom szörnyű érzés látni hogy ha valaki szomorú. Hogy ha valaki egyedül van egyenesen szív marcangoló.
Nem szabad neki megbocsátani. Vagy is ha nagyon akartok akkor megmondhatjátok neki "Oké rendben bocsánatot kértél elfogadtuk de hagy minket". Tudom hogy ez könyörtelen de ez az egyetlen egy megoldás mivel lábtörlőnek használ konkrétan titeket.
És annál nincs rosszabb. Ha tudott mással lenni addig míg letojt titeket akkor azután is fog tudni.
Ennek persze bármilyen következménye lehet. De ha a másik lánnyal tényleg annyira jóban vagytok nem fog nektek megártani.
Mert ha még egyszer fordult volna elő hát oké. De most hogy kétszer az úgy már annyira nem oké.
Semmi baj hogy hosszúra sikeredett:)
Remélem tudtam segíteni:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése